Ardei și ciuperci balsamice la grătar
Ardei balsamici la grătar și ciuperci este un fără gluten, primar și vegan garnitură. O porție conține 88 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Cap la magazin și ridica ardei gras, cumpărat balsamic sos salata vinaigrette, ceapa, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ardei gras la grătar, ceapă și ciuperci, Ciuperci Portobello La Grătar Balsamic-Ghimbir, și Ciuperci Portobello la grătar, ardei dulci și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul de contact închis timp de 5 minute.
Între timp, într-un castron mare, combinați ardeiul gras, ceapa și sosul de salată; aruncați pentru a acoperi.
Când grătarul este încălzit, cu clești, scoateți ardeiul gras și ceapa din pansament; așezați pe suprafața inferioară a grătarului. Rezervați pansamentul rămas în castron. Închideți grătarul; gatiti 4 minute.
Adăugați ciuperci la pansamentul rezervat; aruncați pentru a acoperi. Cu clești, adăugați ciuperci la legume pe grătar. Închideți grătarul; gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand toate legumele sunt fragede.