Ardei umpluți cu Calamari: stufat de Papriche

Ardei umpluți cu Calamari: stufat de Papriche
Ardei umpluți cu Calamari: Stufatul de Papriche este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 302 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ardei gras, fulgi de chile, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Calamari se prăjește cu ardei și Cukes, Calamari se amestecă cu ardei roșii și lămâie, și Salată de Calamari, ardei grași prăjiți și ceapă roșie murată la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare de sote, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați calamarii, usturoiul feliat și fulgii de chile și gătiți timp de 1 minut, până când Calamarul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
CalmarCalmar
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Scoateți și puneți deoparte.
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul rămas până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați ardeii și gătiți până când sunt moi și rumenite, întorcându-se ocazional pentru a găti uniform. Odată ce sunt moi, îndepărtați și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Scoateți cea mai mare parte a uleiului din tigaie și adăugați roșiile, usturoiul tocat, calamarii rezervați și sarea și piperul, după gust. Gatiti la foc mare timp de 5 minute, apoi scoateti de pe foc si umpleti amestecul in ardei. Se acoperă cu pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
CalmarCalmar
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista