Ardei Umpluți Cu Aragaz Lent
Această rețetă face 15 porții cu 90 de calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă 46 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ardeii umpluți cu aragaz lent ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați blocuri velveeta, carne de vită măcinată, orez instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ardei Umpluți Cu Aragaz Lent, Ardei Umpluți Cu Curcan Cu Aragaz Lent, și Ardei Grași Umpluți Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii pe lungime în jumătate.
Îndepărtați și aruncați membranele și semințele.
Se amestecă carne, orez, mazăre și 1/4 cană fiecare apă și sos de grătar doar până se amestecă; lingură în ardei.
Combinați apa rămasă și sosul de grătar în aragazul lent pulverizat cu spray de gătit.
Adăugați ardei, părțile umplute în sus; deasupra cu VELVEETA. Acoperiți cu capac. Gatiti la 5 pana la 7 ore (sau la 2-1/2 pana la 3-1/2 ore).
Serviți ardeii acoperiți cu sos de grătar de la Slow cooker.