Ardei umpluți clasici

Ardei umpluți clasici
Ardeii umpluți clasici ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 2 și costă 2,42 USD per porție. O porție conține 412 calorii , 33 g de proteine și 9 g de grăsimi . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați sos worcestershire, sos de spaghete fără carne, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor de 69% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: ardei umpluți la cuptor , ardei gras umpluți cu fasole neagră și brânză și ardei gras mexicani umpluți Blast Of Color .

Instrucțiuni

1
Tăiați blatul ardeiului și aruncați-l; îndepărtați semințele. Într-o cratiță mare, fierbeți ardeii în apă clocotită timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Într-un castron, combinați oul, 1/4 cană de sos de spaghete, orezul, ceapa, sarea, sosul Worcestershire și piperul. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Umpleți în ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Sos De PasteSos De Paste
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți într-un 1-1/2-qt neuns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se toarnă sosul rămas peste ardei. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 50-55 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista