Ardei roșu și tapenadă de măsline negre
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 de condimente? Ardeiul roșu și tapenada de măsline negre ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 178 calorii, 1g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, ardei gras, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!), Tapenadă De Măsline Negre, și Tapenadă De Măsline Negre.
Instrucțiuni
Fierbeți ardeiul roșu la 3 inci de la căldură 15 minute sau până când este carbonizat pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Se pune într-o pungă de plastic cu fermoar, Se sigilează și se lasă să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii, aruncați pielea și semințele și tocați aproximativ.
Puneți ardeiul roșu, măslinele și următoarele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie și pulsați până se combină. Adăugați încet ulei de măsline în timp ce procesorul funcționează și amestecați bine. Se condimentează cu piper.