Ardei Roșu-Supă De Conopidă

Ardei Roșu-Supă De Conopidă
Supa de ardei roșu-conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 103 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți conopidă, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă De Ardei Roșu Prăjită Cu Conopidă, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare. Aranjați ardeii grași cu pielea în sus pe foaia de copt. Se fierbe, urmărind cu atenție, până când pielea este înnegrită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Scoateți ardeii din cuptor și lăsați să se răcească. Curățați peste un castron pentru a colecta sucuri; puneți ardeii și sucurile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Într-o oală mare la foc mediu-mare, ulei de măsline cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați șalotă, sare și cayenne și gătiți, amestecând până se înmoaie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Adăugați bulion și conopidă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic. Acoperiți și gătiți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Adăugați ardeii cu sucuri și gătiți, acoperiți, până când conopida este fragedă, 10 minute. Pur în loturi într-un blender și adăugați zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
8
Serviți cald sau rece, garnisit cu un strop de ulei de măsline extravirgin, niște arpagic și o stoarcere de suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista