Ardei roșu prăjit și Dip de anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ardeiul roșu prăjit și anghinarea. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 16 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 103 calorii. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de smântână, pătrunjel, ardei grași prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie, așezați inimile de anghinare și ardeii grași. Acoperiți și procesați până se toacă grosier.
Adăugați cremă de brânză, smântână și pătrunjel. Acoperiți și procesați doar până la amestecare.
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt tocat suplimentar, dacă doriți.