Ardei Roșu Prăjit–Feta Dip
Ardei roșu prăjit–feta Dip este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână brânză feta, ulei de măsline, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți broilerul la înălțime și aranjați un suport în mijloc.
Așezați ardeii pe o foaie de copt tăiată cu fața în jos, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Se fierbe până se înnegrește și se carbonizează, aproximativ 15 minute, rotind tigaia după cum este necesar.
Transferați ardeii într-un castron, acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, cel puțin 20 de minute.
Scoateți ardeii din castron, rezervând orice lichid.Cojiți ardeii și puneți-i într-un blender.
Adăugați feta, lichidul de piper rezervat și restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă la înălțime până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Se servește cu pene de pita prăjite sau biscuiți asortați.