Ardei Roșu Prăjit Bagna Cauda
Ardei roșu prăjit Bagna cauda ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 61 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de ardei gras, suc de lămâie, cap de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Broccoli Prajit Bagna Cauda, Broccoli Prajit Bagna Cauda, și Sunchokes prăjite cu Bagna cauda cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei. Puneți deoparte 1 lingură pulpă de usturoi; rezervați pulpa rămasă pentru o altă utilizare.
Tăiați ardeii grași roșii pe jumătate pe lungime și aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe timp de 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 20 de minute; coaja.
Combinați ardeii grași, usturoiul rezervat, uleiul și următoarele 5 ingrediente (prin piper negru) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.