Ardei prăjit și platou de somon
Roast pepper & salmon platter este un fel principal care servește 4. O porție conține 557 calorii, 45g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $6.7 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ardei, hamsie marinată, somon și busuioc. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare includ Platou De Somon Afumat, Platou De Somon Planked, și Platou Nicoise Cu Somon Prăjit.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Frecați ardeii cu puțin ulei, apoi așezați, cu pielea în sus, într-o formă mare de prăjire. Prăjiți timp de 15 minute, apoi adăugați somonul în cositor, cu pielea în jos. Împrăștiați peste nuci de pin și reveniți la cuptor pentru încă 10 minute.
Între timp, fierbeți cartofii în coajă timp de 8-10 minute până se înmoaie, apoi feliați gros sau înjumătățiți.
Se amestecă uleiul și oțetul într-un castron mare și se adaugă hamsiile și caperele. Când ardeii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, îndepărtați pielea și tăiați foarte gros carnea. Aruncați în amestecul de ulei cu busuiocul și cartofii, adăugând orice suc din ardei, apoi îngrămădiți pe un platou mare cu racheta. Fulgați somonul deasupra în bucăți groase și împrăștiați cu nucile de pin.
Serviți cu pâine crustă pentru a curăța sucurile.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau