Roast pepper & salmon platter este un fel principal care servește 4. O porție conține 557 calorii, 45g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $6.7 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ardei, hamsie marinată, somon și busuioc. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare includ Platou De Somon Afumat, Platou De Somon Planked, și Platou Nicoise Cu Somon Prăjit.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Frecați ardeii cu puțin ulei, apoi așezați, cu pielea în sus, într-o formă mare de prăjire. Prăjiți timp de 15 minute, apoi adăugați somonul în cositor, cu pielea în jos. Împrăștiați peste nuci de pin și reveniți la cuptor pentru încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, fierbeți cartofii în coajă timp de 8-10 minute până se înmoaie, apoi feliați gros sau înjumătățiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Se amestecă uleiul și oțetul într-un castron mare și se adaugă hamsiile și caperele. Când ardeii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, îndepărtați pielea și tăiați foarte gros carnea. Aruncați în amestecul de ulei cu busuiocul și cartofii, adăugând orice suc din ardei, apoi îngrămădiți pe un platou mare cu racheta. Fulgați somonul deasupra în bucăți groase și împrăștiați cu nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Piept De Pui La Rotisor
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.