Ardei Padr La Gratar
Ardeii Padr la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 2 și costă 86 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei padr arrumn, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Încercați Ardei Carbonizati Padrcorn Cu Lamaie Si Sare De Mare, Ardei padr cu vezicule cu lapte bătut Aioli, și Ardei padr de ardei umpluți cu brânză Tetilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Ungeți ardeii cu ulei de măsline și presărați sare de mare. Grătar, întorcându-se ocazional, 5 până la 7 minute sau până când pielea se veziculează ușor.
Presărați cu sare de mare suplimentară, dacă doriți.