Ardei Padr La Gratar

Ardei Padr La Gratar
Ardeii Padr la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 2 și costă 86 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei padr arrumn, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Încercați Ardei Carbonizati Padrcorn Cu Lamaie Si Sare De Mare, Ardei padr cu vezicule cu lapte bătut Aioli, și Ardei padr de ardei umpluți cu brânză Tetilla pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Ungeți ardeii cu ulei de măsline și presărați sare de mare. Grătar, întorcându-se ocazional, 5 până la 7 minute sau până când pielea se veziculează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Presărați cu sare de mare suplimentară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista