Ardei Iute Rellenos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chiles rellenos cu ouă amestecate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 396 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână roșii, ardei iute poblano, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Ardei Iute Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Ardei Iute) Caserola Rellenos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ardeii iute proaspeți și uscați-i.
Se pune într-o tigaie de copt de 10 x 15 inci și se fierbe la 2 până la 3 inci de la căldură, întorcând ardeii iute după cum este necesar, până se înnegrește și se veziculează peste tot, 10 până la 15 minute.
Lăsați ardeii iute să se răcească aproximativ 15 minute. Îndepărtați cât de mult din piele se desprinde ușor.
Tăiați o fantă pe o parte a fiecărui chile; îndepărtați și aruncați semințele, lăsând tulpinile atașate.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați slănina până se rumeneste și este crocantă, aproximativ 5 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă grăsimea din tigaie într-un castron. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Într-un castron, bateți ouăle pentru a se amesteca cu 1/3 cană de apă, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Set tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați 2 linguri de grăsime de slănină rezervată; rezervați restul pentru o altă utilizare sau aruncați. Când grăsimea începe să sfârâie, înclinați tigaia pentru a acoperi fundul.
Adăugați amestecul de ouă și presărați cu 1 cană de brânză, arpagic și slănină. Când un strat subțire de ou este așezat pe fundul tigaiei, în aproximativ 30 de secunde, împingeți oul gătit spre o parte a tigaiei cu o spatulă largă, lăsând oul nefiert să curgă dedesubt. Continuați să gătiți și să împingeți până când ouăle sunt setate ușor, dar încă umede, în total 3 până la 4 minute. Se amestecă pentru a întoarce ouăle.
Aranjați ardeii iute, tăiați cu fața în sus, într-o tigaie de 10 x 15 inci. Umpleți uniform cu amestec de ouă.
Presărați ouăle cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când brânza este topită, aproximativ 3 minute. Între timp, aranjați feliile de roșii pe farfurii. Cu o spatulă largă, puneți ardei iute pe roșii.
Presărați coriandru și inele Chile crocante, dacă utilizați; stropiți cu ulei de chili după gust.
Se adaugă sare și piper după gust.
Crisp chile inele și ulei. Cu un prosop umed, ștergeți 1 guajillo uscat sau New Mexico chile (despre oz.) pentru a curăța. Cu foarfece, tăiați tulpina; scuturați cât mai multe semințe posibil.
Tăiați chile transversal în inele groase de 1/8 inci; aruncați într-o tigaie de 8 până la 10 inci.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline sau vegetal și amestecați la foc mediu până când inelele de chile sunt crocante și încep să se rumenească, 2 până la 4 minute; aveți grijă să nu ardeți.