Ardei iute poblano umpluți cu sos de nucă și semințe de rodie

Ardei iute poblano umpluți cu sos de nucă și semințe de rodie
Nevoie de o garnitură fără gluten? Ardeii iute poblano umpluți cu sos de nucă și semințe de rodie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 640 calorii, 38g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de umăr de porc, piersică, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Ardei iute poblano umpluți cu sos de nucă și semințe de rodie, Ardei Iute Poblano Umplute Cu Ouă Amestecate Cu Sos Picant De Brânză, și Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso).

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc într-o cratiță grea de 3 litri cu sare, felie de ceapă, usturoi, cimbru și suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1/2 inch și aduceți la fierbere, degresând spumă. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, până când carnea de porc este foarte fragedă, 1 până la 1 1/2 ore. Carne de porc rece în lichid, neacoperită, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți, apoi tăiați carnea de porc în zaruri de 1/3 inch. Aruncați ceapa, usturoiul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Gatiti ceapa si usturoiul in uleiuri intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 5 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșii, cimbru, frunze de dafin, scorțișoară, ienibahar, cuișoare, nucșoară, 1 lingură de oțet, 1 1/2 lingurițe de zahăr și 3/4 linguriță de sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când roșiile s-au descompus și sosul este ușor îngroșat, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
În timp ce roșiile se fierbe, tăiați un X în fundul piersicii, apoi scufundați în apă clocotită până când pielea începe să se slăbească, 10 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Transferați piersica într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul, apoi curățați, lăsați și tăiați cubulețe (1/3 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aruncați frunzele de dafin, crenguța de cimbru și bățul de scorțișoară din amestecul de roșii, apoi adăugați carnea de porc tăiată cubulețe și ingredientele de umplutură rămase și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când fructele sunt înmuiate, dar încă intacte, 8 până la 10 minute. Condimentați cu sare suplimentară, zahăr și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1
Nuci pur și migdale într-un blender cu lapte, brânză, 1 lingură de zahăr și 1/4 linguriță de sare până la neted și matasos, aproximativ 2 minute. (Sos ar trebui să strat gros înapoi de o lingură mare. Dacă sosul este prea subțire, adăugați mai multe migdale și pur și simplu. Dacă este prea gros, adăugați mai mult lapte.) Se condimentează cu sare și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare chile și tăiați cu grijă semințele cu foarfece de bucătărie, lăsând tulpina intactă. (Pentru căldură mai blândă, tăiați cu atenție și coastele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Împărțiți umplutura de porc între ardei iute, apoi închideți, suprapunând ușor laturile deschiderilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Transferați, coaseți părțile în sus, într - un vas de copt superficial de 13 x 9 inci, apoi acoperiți cu folie și coaceți până când se încălzește, 15 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Transferați ardeii iute pe farfurii, rotindu-le cu grijă cu laturile cusăturii în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
6
Se toarnă aproximativ 1/3 cană sos de nucă peste fiecare chile, lăsând o parte din chile vizibilă, apoi se presară ardei iute cu semințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Serviți ardeii calzi sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1
* Carnea de porc poate fi gătită cu 1 zi înainte. Se răcește în bulion, neacoperit, apoi se răcește în bulion, acoperit.* Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Ardeii iute pot fi prăjiți cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă, apoi se usucă înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Ingrediente

6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.umăr de porc dezosat, tăiat în bucăți de 1 1/2 inchumăr de porc dezosat, tăiat în bucăți de 1 1/2 inch9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșiile proaspete, cu miez și tocate grosier, sau 1 (28 oz) pot fi roșii întregi, tocate grosier, cu sucroșiile proaspete, cu miez și tocate grosier, sau 1 (28 oz) pot fi roșii întregi, tocate grosier, cu suc12 lingurițe de pudră de usturoioțet de cidru sau după gustoțet de cidru sau după gust4inchbaton de scorțișoară (de preferință Mexican)baton de scorțișoară (de preferință Mexican)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcaise uscate, tocate grosiercaise uscate, tocate grosier1crenguțăcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit3cuișoare marilingura de usturoi tocat fin (aproximativlingura de usturoi tocat fin (aproximativ2cuișoare de usturoi, decojitecuișoare de usturoi, decojite3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloz queso fresco sau brânză de capră moale foarte ușoară, sfărâmatăoz queso fresco sau brânză de capră moale foarte ușoară, sfărâmată791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăr verde decojit (1/3 inch) măr verde decojit (1/3 inch)0Bucăți de caramele Heath Barienibahar la solienibahar la sol0Bucăți de caramele Heath Barcuișoare măcinatecuișoare măcinate3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte integral plus suplimentar, dacă este necesar, pentru sosul subțirelapte integral plus suplimentar, dacă este necesar, pentru sosul subțire1pinchnucșoară proaspăt rasă (opțional)nucșoară proaspăt rasă (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1inchgros) felie transversală ceapă albăgros) felie transversală ceapă albă1mici1-1/4 cani de capsuni congelate neindulcite, decongelate1-1/4 cani de capsuni congelate neindulcite, decongelate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-121181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătlagină tăiată cubulețe (1/3 inch) decojită foarte coaptă (neagră) sau banană fermăpătlagină tăiată cubulețe (1/3 inch) decojită foarte coaptă (neagră) sau banană fermă8mariardei iute poblano proaspeți (2 lb total), prăjiți și curățațiardei iute poblano proaspeți (2 lb total), prăjiți și curățați1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe proaspete de rodie (de la 1 rodie)semințe proaspete de rodie (de la 1 rodie)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)0Bucăți de caramele Heath Barsare sau gustsare sau gust711 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.3/4 cană migdale tăiate plus suplimentar, dacă este necesar, pentru a îngroșa sosul3/4 cană migdale tăiate plus suplimentar, dacă este necesar, pentru a îngroșa sosul12 lingurițe de pudră de usturoizahăr sau gustzahăr sau gust2Frunze de dafin turcești sau 1 CaliforniaFrunze de dafin turcești sau 1 California23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmuntură sau ulei vegetaluntură sau ulei vegetal1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 cani jumatati de nuc1/2 cani jumatati de nuc2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa alba tocata maruntceapa alba tocata marunt
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista