Ardeii iute poblano umpluți cu Avocado și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.7 pe portie. Un amestec de frunze de dafin, avocado, cartofi de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Ardei Iute Poblano Umpluți (, și Ardei Iute Poblano Umpluți Cu Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță medie și adăugați apă ușor sărată pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când cartofii sunt fragede aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Curățați cartofii și puneți-i într-un castron mediu. Puneți cartofii, lăsându-i puțin cocoloși
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Faceți o tăietură longitudinală în fiecare chile și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Semințe
4
Combinați piureul de cartofi, avocado, uleiul de măsline și boabele de piper măcinate într-un castron mediu și condimentați cu sarea. Umpleți ardeii iute cu amestecul de cartofi.
Așezați într-un vas de copt de 9 pe 13 inci. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
6
Pentru a prăji usturoiul: poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. aduceți usturoiul și laptele la fiert într-o cratiță medie la foc mediu, apoi fierbeți timp de 3 minute, având grijă ca laptele să nu fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
7
Scurgeți usturoiul într-o sită, aruncând laptele. Într-un castron mic, aruncați căței de usturoi în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Măsline
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
8
Întindeți usturoiul într-un singur strat pe o foaie de copt și acoperiți cu folie de aluminiu. Prăjiți până când sunt fragede și aurii, aproximativ 20 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
9
Pentru a face marinada: aduceți apa și piloncillo sau zahărul brun la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Se fierbe, amestecând des, până când zahărul se dizolvă și apa se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Panela
Marinada
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc.
11
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați ceapa și gătiți până începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
13
Adăugați apa cu zahăr, oțetul, oregano, boabele de piper, cuișoarele, ienibaharul și frunzele de dafin și aduceți la foc mic (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Ienibahar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Oțet
Mărar Proaspăt, Smuls
Zahăr
Apă
14
Se ia de pe foc, se adaugă usturoiul prăjit și se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Prăjit
15
Se toarnă marinada peste ardei iute, se acoperă și se dă la frigider timp de cel puțin 6 ore sau până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Ardei Iute
16
Pentru a servi, scoateți ardeii iute din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
17
Așezați un singur chile pe fiecare farfurie, împreună cu o parte din marinată, inclusiv o parte din ceapă și căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Marinada
Ardei Iute
Ceapă
18
Note De Vin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
19
Din moment ce acest fel de mâncare este sos cu un escab 6che (o vinaigretă dulce, condimentată), una dintre cele mai bune potriviri este un Riesling German din Mosel, cum ar fi Kabinett Riesling de la Carl-Schmitt.