Ardei iute poblano umpluți cu Avocado și cartofi

Ardei iute poblano umpluți cu Avocado și cartofi
Ardeii iute poblano umpluți cu Avocado și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.7 pe portie. Un amestec de frunze de dafin, avocado, cartofi de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Ardei Iute Poblano Umpluți (, și Ardei Iute Poblano Umpluți Cu Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță medie și adăugați apă ușor sărată pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când cartofii sunt fragede aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Curățați cartofii și puneți-i într-un castron mediu. Puneți cartofii, lăsându-i puțin cocoloși
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Faceți o tăietură longitudinală în fiecare chile și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
4
Combinați piureul de cartofi, avocado, uleiul de măsline și boabele de piper măcinate într-un castron mediu și condimentați cu sarea. Umpleți ardeii iute cu amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
CartofiCartofi
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați într-un vas de copt de 9 pe 13 inci. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
6
Pentru a prăji usturoiul: poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. aduceți usturoiul și laptele la fiert într-o cratiță medie la foc mediu, apoi fierbeți timp de 3 minute, având grijă ca laptele să nu fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
7
Scurgeți usturoiul într-o sită, aruncând laptele. Într-un castron mic, aruncați căței de usturoi în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
8
Întindeți usturoiul într-un singur strat pe o foaie de copt și acoperiți cu folie de aluminiu. Prăjiți până când sunt fragede și aurii, aproximativ 20 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Pentru a face marinada: aduceți apa și piloncillo sau zahărul brun la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Se fierbe, amestecând des, până când zahărul se dizolvă și apa se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
PanelaPanela
MarinadaMarinada
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc.
11
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați ceapa și gătiți până începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
13
Adăugați apa cu zahăr, oțetul, oregano, boabele de piper, cuișoarele, ienibaharul și frunzele de dafin și aduceți la foc mic (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
ZahărZahăr
ApăApă
14
Se ia de pe foc, se adaugă usturoiul prăjit și se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
15
Se toarnă marinada peste ardei iute, se acoperă și se dă la frigider timp de cel puțin 6 ore sau până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Ardei IuteArdei Iute
16
Pentru a servi, scoateți ardeii iute din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
17
Așezați un singur chile pe fiecare farfurie, împreună cu o parte din marinată, inclusiv o parte din ceapă și căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
MarinadaMarinada
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
18
Note De Vin
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
19
Din moment ce acest fel de mâncare este sos cu un escab 6che (o vinaigretă dulce, condimentată), una dintre cele mai bune potriviri este un Riesling German din Mosel, cum ar fi Kabinett Riesling de la Carl-Schmitt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
RieslingRiesling
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista