Ardei iute (ardei iute murat)
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Jalapeincrosos en Escabeche (ardei iute murat) ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 41 calorii. Dacă aveți la îndemână morcovi, oregano, frunze de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Jalapenos Murat (Escabeche), Jalapeomerculos în Escabeche, și Escabeche (Legume Murate).
Instrucțiuni
Clătiți jalapeos și străpungeți fiecare cu o furculiță. Curățați morcovii și tăiați transversal în felii de 1/4 inch. Curățați ceapa și tăiați-o vertical în bucăți de 1/4 inch.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, combinați jalapeos, morcovi, ceapă, 2 căni de apă, oțet, ulei, usturoi, oregano și frunze de dafin. Aduceți la fierbere.
Reduceți căldura și fierbeți doar până când morcovii sunt fragezi când sunt străpunși, 5 până la 8 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se toarnă în borcane, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 zi. Folosiți o lingură cu fante pentru a servi.