Ardei gras roșu umplut este un fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 270 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, ceapă, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ardei grași umpluți [sau pâine de carne într-un ardei gras], Ardei Grași Umpluți, și Ardei Grași Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați 1/2 inch de ardei și rezervați. Scoateți semințele din cavități. Aruncați tulpinile și tocați blaturile de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Piper
Semințe
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa, pătrunjelul, usturoiul și bucățile de ardei tocate. Saut până când ceapa se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Usturoi
Ceapă
Piper
4
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă în orez, boia de ardei, sare, piper și ienibahar. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Orez
Sare
6
Se amestecă în 1/2 cană sos de roșii, apoi carne de vită și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Carne De Vită
Ouă
7
Umpleți cavitățile de piper cu amestec de carne de vită. Stați ardeii umpluți într-un singur strat într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Piper
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Se toarnă restul de 2 căni de sos de roșii în jurul ardeilor. Aduceți sosul la fiert la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți oala și fierbeți 20 de minute. Puneți puțin sos peste fiecare ardei. Capac; gatiti pana cand ardeii sunt fragede si umplutura este fiarta si ferma, aproximativ 20 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește. Reîncălziți acoperit la foc mic.)