Ardei Gras Roșu Prăjit Răspândit

Ardei Gras Roșu Prăjit Răspândit
Răspândirea ardeiului roșu prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 106 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de lingurițe de busuioc, parmezan, ceapă purpurie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Răspândirea Roșiilor Cu Ardei Gras, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii grași pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Se fierbe 5 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 5 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când ardeii grași arată blister.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Așezați ardeii grași într-o pungă de plastic cu fermoar greu; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii grași; îndepărtați și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
4
Sotati ciupercile feliate, ceapa Violeta tocata si usturoiul in 1 1/2 lingurite ulei fierbinte intr-o tigaie mare 10 minute sau pana cand lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați-l deoparte.
6
Procesați ardeii grași într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați amestecul de ciuperci, rămânând 1 1/2 linguri ulei, parmezan și următoarele 8 Ingrediente; puls până la sol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Serviți cu bețișoare, biscuiți sau legume proaspete asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Pentru LegarePentru Legare
9
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista