Ardei gras la grătar cu sos Criolla
Ardei gras la gratar cu sos Criolla este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. O porție conține 91 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, ceapă, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ardei gras la grătar cu sos Criolla, Ardei gras la grătar, ceapă și ciuperci, și Ardei Grași La Grătar Umpluți Cu Cartofi.
Instrucțiuni
Pentru a prăji ardeiul folosind un grătar de cărbune: când focul este fierbinte (puteți ține mâinile la 5 inci despre raft timp de 1 până la 2 secunde), grătați ardeii pe raft, întorcându-vă cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute.
Pentru a prăji ardeiul folosind un grătar pe gaz: Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, apoi reglați căldura la moderat. Grătați ardeii pe raft, întorcându-vă cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute.
Transferați ardeii într-un castron mare și acoperiți bine cu folie de plastic, apoi lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se manipula. Cojiți ardeii, apoi înjumătățiți pe lungime și tăiați-i în fâșii, aruncând tulpinile și semințele.
Amestecați ingredientele rămase, apoi adăugați ardeii și aruncați ușor.
Nota bucătarului: dacă nu sunteți în stare să grătați, ardeii pot fi prăjiți pe rafturi de arzătoare cu gaz la foc mare, întorcându-se cu clești. Sau broil pe tigaie broiler aproximativ 5-inch de la căldură, de cotitură ocazional (aproximativ 15 minute).
Ardeii în sos criolla pot fi făcuți cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.