Ardei gras la grătar, ceapă și ciuperci
Ardei gras la grătar, ceapă și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci În Escabeche Cu Ardei Gras Roșu Și Ardei Iute De Cedrbol, Ardei gras umplut mediteranean cu cuscus, pui și ciuperci, și Mazăre prăjită, ardei gras și ciuperci Shitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar de căldură. Într-un castron mare, combinați uleiul, sarea condimentată piperată și busuiocul; se amestecă bine.
Adăugați legume; aruncați pentru a acoperi.
Când sunteți gata de grătar, așezați ceapa și ardeii grași în coșul de grătar sau direct pe grătarul cu gaz la foc mediu-mic sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 6 minute.
Adăugați ciuperci în coșul de grătar; gătiți 6 până la 10 minute sau până când legumele sunt crocante, întorcându-se ocazional.