Ardei-Friptură De Ton La Grătar Cu Pătrunjel-Unt De Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de ton la grătar cu piper cu unt de pătrunjel - usturoi. O porție conține 596 calorii, 53G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $ 8.32 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Food.com are 3 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de somon sau ton cu usturoi și pătrunjel, New York Strip Steak cu unt de pătrunjel de usturoi, și Fripturi la grătar cu ochi de coastă cu unt de pătrunjel-usturoi pentru rețete similare.
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.