Ardei dulci și porumb la grătar

Ardeii dulci la grătar și porumbul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 239 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de urechi de porumb, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Ardei Dulci Și Porumb La Grătar, Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb, și Porumb dulce ' n ' ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grillpiper până la carbonizat pe toate părțile.
Transferto pungă de hârtie; rola de sus pentru a închide bine.
Lasă să stea 10 minute. Peel și ardei de semințe.
Tăiați în benzi groase de 1/2 inch. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ungeți porumbul cu ulei de măsline; se presară cusare și piper. Grătiți până se carbonizează în locuri,întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
Se transferă într-un castron mare; acoperiți pentru a se încălzi.
Topiți untul într-o tigaie mare și greacăldură medie-mare.
Adăugați fâșii de ardei gras.Saut până la încălzit prin, amestecând frecvent,3 până la 5 minute. Se amestecă 3/4 cană de busuioc. Sezonpentru a gusta cu sare și piper. Lingura încentrul platoului mare de mică adâncime. Aranjeazăporumb în jurul ardeilor.
Presărați restul de 2 linguri de busuioc și serviți.
Dacă faceți ardeii cu o zi înainte, puteți sări peste grătar și să le tocați peste o flacără de gaz sau în broiler.