Ardei dulci umpluți italieni
Ardeii dulci umpluți italieni sunt o garnitură mediteraneană. Această rețetă face 3 porții cu 397 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pesto, pesmet, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Umpluți Italieni, ardei umpluți italieni, și Ardei Umpluți Italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Aranjați ardeii, tăiați în sus, pe o tavă de copt.
Periați cu puțin ulei din pachetul de roșii și mozzarella, apoi condimentați. Gatiti 10 minute pentru a se inmuia usor.
Între timp, amestecați cuscusul într-un castron cu pesto și turnați peste 125 ml apă clocotită. Acoperiți și lăsați timp de 5 minute să se umfle.
Scurgeți bine roșiile și mozzarella, apoi amestecați în cuscus. Împărțiți între ardei, apoi presărați peste pesmet
Coaceți timp de 15-20 de minute până când blatul este crocant și ardeii sunt fragezi.