Ardei dulci umpluți
Ardeii dulci umpluți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 4 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 101 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 170 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ardei, ulei de măsline, g bile mozzarella și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ardei Dulci Umpluți, Mini Ardei Dulci Umpluți, și Ardei Dulci Umpluți Cu Taco.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul sau tigaia la cald. Frecați exteriorul ardeilor peste tot cu uleiul de măsline.
Umpleți ardeii cu mozzarella, măsline, oregano și usturoi și stropiți cu o atingere mai mult ulei de măsline, dacă doriți.
Pop pe gratar, umplute-side sus pentru 12-15 minute până când piperul este frumos carbonizate (sau friptură în cuptor la 220C/200C ventilator/gaz 7 pentru aceeași perioadă de timp).