Burn-degetele aripi de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 736 calorii, 55g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână piper, căței de Usturoi, Aripi de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), Brown Butter Old Bay Wings (aka cele mai bune aripi de pui vreodată!), și Stăpânul aripilor (aripi de pui).
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, amestecați scallions cu usturoiul, ghimbirul, hamsiile și ardeiul roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Hamsii
Ceapa Verde
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați zahărul brun, sosul de soia, uleiul, piperul negru și sarea; amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Zahăr Brun
Sos De Soia
Sare
Ulei De Gătit
3
Adăugați sucul de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
4
Faceți mici tăieturi pe părțile cărnoase ale aripilor de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
5
Întindeți aripile în 2 tigăi foarte mari și turnați marinada deasupra. Frecați marinada în aripi. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Ardei Arbol
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Aranjați aripile într-un singur strat pe foi de copt mari, Unse, cu margini; se toarnă deasupra orice marinată rămasă. Prăjiți aripile pe cât mai multe rafturi, rotind tigăile, timp de 1 oră, sau până când aripile sunt profund rumenite și crocante.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.