Arctic Char, orez negru și varză Napa En Papillote
Arctic Char, orez negru și Napa varza En Papillote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 2157 calorii, 162g de proteine, și 63G de grăsime per portie. Pentru $24.02 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de nucă de cocos, miere, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Piele crocantă arctic Char cu varză înăbușită cu unt, Arctic Char Voivodina, și Arctic Char Pe Un Pat De Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un bol mediu, bateți miso-ul cu oțetul, mirinul și ardeiul roșu zdrobit. Într-o cratiță mică, acoperiți orezul cu 1 1/3 căni de apă, adăugați un vârf de sare și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 20 de minute.
Adăugați orezul fierbinte în pansamentul miso și amestecați până se combină.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă varza, se condimentează cu sare și se gătește până abia se ofilește, aproximativ 2 minute. Răzuiește varza în orez și amestecă până se amestecă bine.
Aranjați 4 foi mari de folie pe o suprafață de lucru. Movilați amestecul de orez în centrul fiecărei foi de folie și deasupra cu peștele. Într-un castron mic, combinați mierea, coaja de tei și sucul și lingura peste pește. Se condimentează cu sare. Aduceți 2 laturi opuse ale foliei și pliați pentru a sigila. Îndoiți marginile pentru a crea un pachet.
Transferați pachetele pe o foaie de copt robustă și coaceți în centrul cuptorului timp de 12 minute, până când peștele este doar gătit. Deschideți pachetele, presărați peștele cu fisticul și serviți. faceți înainte orezul negru gătit condimentat și varza pot fi refrigerate până la 4 zile. Aduceți la temperatura camerei înainte de asamblare.