Arctic Char cu Broccoli chinezesc și cartofi dulci pur Approbe

Arctic Char cu Broccoli chinezesc și cartofi dulci pur Approbe este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 401 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați muștar, oțet balsamic, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Arctic Char Cu Broccoli Chinezesc Și Piure De Cartofi Dulci, Arctic Char cu sos de tigaie dulce și acru, și Char Arctic cu salată de cartofi-morel și vinetă de praz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați cartofii dulci individual în folie. Prăjiți până se înmoaie, 1 până la 1 1/2 ore. Se răcește și se curăță. Puree în procesor până la neted. Măsurați 3 căni de piure și transferați-le într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde. Se amestecă muștarul. Se condimentează cu sare. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Se fierbe oțetul într-o cratiță mică până se reduce la ceașcă, aproximativ 8 minute. Se amestecă sosul de soia.
Gatiti broccoli in oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 1 minut.
Se scurge; pus deoparte. Gatiti slanina in tigaie medie la foc mediu pana cand marginile sunt crocante.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Faceți înainte: reducerea și broccoli pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Procesați semințele de muștar în râșnița de condimente până când sunt măcinate grosier.
Presărați peștele cu sare și piper.
Presărați semințe măcinate deasupra peștelui.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pește, muștar în jos și gătiți până se rumenesc și doar opac în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Între timp, reîncălziți piureul în cuptorul cu microunde până când este încălzit.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o altă tigaie mare.
Se adauga broccoli si bacon; saut pana se incalzeste. Se condimentează cu sare și piper.
Împărțiți broccoli, pește și piure între farfurii.
Stropiți cu reducere balsamică și serviți.
* Broccoli chinezesc se mai numește gai lan sau kale Chinezesc; este disponibil pe piețele asiatice. Broccoli rabe este o legumă verde cu frunze italiene, cu ciorchini împrăștiați de flori asemănătoare broccoli; o veți găsi la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate.
Per porție: 517 calorii, 21g grăsimi (4G saturate) 42 mg colesterol, 422 mg sodiu, 35 mg Carbohidrați, 6G fibre, 38G proteine
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.