Arancini III-lea

Arancini III-lea
Arancini III ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 9 și costă 3,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 716 calorii. 51 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți orez arborio, fire de șofran, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Arancini, Arancini, și Tater Tot Arancini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați vinul și șofranul într-o ceașcă sau castron mic. Se amestecă scurt, apoi se lasă să stea. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până când sunt transparente, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Amestecați orezul și continuați să gătiți și să amestecați până când orezul a absorbit cea mai mare parte a untului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Amestecați încet vinul alb și șofranul în orez, amestecând continuu până când vinul este absorbit și orezul este cremos. Condimentează cu cimbru, apoi toarnă 1 cană de bulion de pui la un moment dat, gătind și amestecând constant până când fiecare cană de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea. Nu mai adăugați bulion atunci când orezul este fraged. Dacă rămâneți fără bulion, puteți folosi apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
șofranșofran
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se scoate de pe foc, se amestecă parmezanul și se lasă să se răcească până îl puteți atinge fără a vă arde mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Ungeți ușor o foaie mare de prăjituri cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Se toarnă risotto-ul pe foaie și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se pune la frigider aproximativ 1 oră sau până se răcește.
9
Când orezul este rece, rotiți porții mici în bile de dimensiunea mingilor de golf. Introduceți un cub de brânză fontina în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Rotiți fiecare bilă în pesmet pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea sau o friteuză adâncă la 375 grade F 190 grade C). Uleiul ar trebui să aibă o adâncime de aproximativ 3 centimetri. Când uleiul este fierbinte, prăjiți arancini până ajung la un maro auriu portocaliu, aproximativ 3 minute. Arancini înseamnă literalmente 'portocale mici'. Se răcește 5 minute, apoi se servește cu orice sos marinara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții9
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista