Arancini cu mazăre și Mozzarella
Arancini cu mazăre și Mozzarella ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 177 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 62 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ouă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mozzarella-Umplute Arancini, Gnocchi, Cârnați, Roșii, Mazăre, Mozzarella Afumată, și Arancini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui la foc mic într-o cratiță medie; păstrați cald.
Topiți untul într-o cratiță medie.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, timp de 4 minute.
Adăugați 1 cană de stoc în tigaie și gătiți, amestecând ușor, până când tot stocul este absorbit.
Adăugați stocul rămas, 1/2 cană la un moment dat și gătiți, amestecând ușor, până când orezul este al dente, aproximativ 25 de minute. Se amestecă parmezanul, 2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper.
Transferați risotto-ul într-un bol rezistent la căldură și lăsați să se răcească 10 minute. Se amestecă pătrunjelul și 1 ou. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe orez și refrigerați risotto-ul timp de cel puțin 4 ore sau, de preferință, peste noapte.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie de ceară. Într-un castron puțin adânc, bateți restul de 3 ouă.
Puneți făina și firimiturile de pâine pe farfurii separate. Condimentează firimiturile de pâine cu sare. Folosind mâinile umezite, formați porții de 1/4 cană de orez în bile de 2 inci. Puneți o bucată de mozzarella și o mazăre în centrul fiecărei bile de orez și sigilați orice găuri. Setați bilele pe foaia de copt.
Dragați bilele de orez din făină, atingând orice exces. Lucrând cu 1 la un moment dat, înmuiați fiecare bilă în ou, apoi acoperiți-o cu pesmet, rulând-o și apăsând-o într-o bilă compactă.
Încălziți 1/2 inch de ulei vegetal într-o tigaie mare din fontă. Când uleiul este foarte fierbinte, adăugați toate bilele de orez și gătiți la foc moderat, întorcându-se, până când sunt aurii și crocante peste tot, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bilele pe prosoape de hârtie, apoi transferați-le pe un platou mare.
Presărați arancini ușor cu sare și serviți.