Arahide prăjite cu arome asiatice

Arahide prăjite cu arome asiatice
Alunele prăjite cu arome asiatice sunt un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 312 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,53 USD pe porție. Un amestec de crenguțe de coriandru, suc de lămâie, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Chowder cu arome asiatice, Varza Rosie Atinsa Cu Arome Asiatice, și Coadă De Vițel Cu Arome Asiatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați alunele și sucul de lămâie; lăsați să stea 1 oră, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgeți alunele și uscați-le pe prosoape de hârtie. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul vegetal până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc și crocant, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați jumătate din arahide în uleiul fierbinte și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați nucile pe prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare și se lasă să se răcească. Repetați cu alunele rămase. Într-un castron, aruncați alunele cu frunzele de tei, garnisiți cu șalotă și coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista