Arahide Crunch Bile

Arahide Crunch Bile
Arahide criza bile ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. O porție conține 201 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați untul, cerealele de orez crocante, siropul karo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Toffee Crunch Unt De Arahide Bile, Ciocolata Crunch Unt De Arahide Bile, și Unt De Arahide Crunch Snack Bile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați untul topit, untul de arahide, cerealele de orez crocante, zahărul și siropul karo. Foi de cookie-uri cu hârtie de ceară. Scoateți și rotiți în bile de 1 inch și refrigerați cel puțin 4 ore. Topiți ciocolata în cazan dublu, adăugând 1/2 linguriță de ulei vegetal la un moment dat, până la consistența scufundării. Înmuiați bilele în ciocolată topită și așezați-le înapoi pe foaia de biscuiți căptușită cu hârtie de ceară și refrigerați până când ciocolata este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale De Orez PufoaseCereale De Orez Pufoase
Unt De ArahideUnt De Arahide
Ulei VegetalUlei Vegetal
CiocolataCiocolata
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cazan DubluCazan Dublu
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
2
Opțional: presărați blaturi de bomboane cu arahide zdrobite după scufundarea în ciocolată și înainte de refrigerare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ArahideArahide
BomboaneBomboane
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista