Arahide crocante și semințe de dovleac fragile
Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 15 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 274 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată semi-dulce a brutarului, apă, alune prăjite pentru jardiniere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Neagra Semințe De Dovleac Arahide Fragil, Ann ' s Crunchy Peanut casant, și Budinci de dovleac aburite cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți suprafața plăcii de tăiat cu pergament sau hârtie cerată; pulverizați ușor hârtia cu spray de gătit. Pune deoparte. Gatiti apa si zaharul intr-o cratita mare si grea la foc mare 8-10 min. sau până când zahărul capătă o culoare chihlimbar închis, amestecând frecvent. Rotiți tigaia și periați cristalele de zahăr pe părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă doar până când zahărul ajunge să fiarbă.
Scoateți cratița de pe foc; amestecați rapid nucile, semințele de dovleac și untul. Se toarnă imediat amestecul pe pergamentul pregătit; se întinde uniform cu lingura de lemn. În timp ce este fierbinte, tăiați în 24 de bucăți. Se răcește complet
Stropiți sau întindeți un strat subțire de ciocolată peste fragil.