Aragaz Lent Tocană De Vită Toscană
Aragaz lent tocană de vită toscan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 447 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovii, bulionul de carne de vită condensat campbell ' s, vinul Burgundia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin ai putea urma acest curs principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Această rețetă este plăcută de 57 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent), Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă supa, bulionul, vinul, condimentele italiene, praful de usturoi, roșiile, morcovii și carnea de vită într-un aragaz lent de 3 1/2 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore* sau până când carnea de vită este fragedă.
Se amestecă fasolea. Întoarceți căldura la mare. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand amestecul este fierbinte.