Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați aragazul lent : tocană de legume. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 136 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână năut, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Legume De Iarnă Cu Aragaz Lent, Tocană De Legume Rădăcinoase Cu Aragaz Lent, și Tocană De Legume De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați morcovii, napii, ceapa, usturoiul, roșiile (cu lichidul lor), bulionul, sarea, chimenul și fulgii de piper într - un aragaz lent de 4 până la 6 litri. Gatiti la foc mic timp de 6 ore sau la foc mare timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Morcov
Nap
Usturoi
Piper
Bulion
Chimen
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Adăugați dovleceii și nautul și gătiți cu 1 oră mai mult la foc mic.