Aragaz Lent Stroganoff Cu Coaste Scurte
Slow-aragaz scurt Stroganoff coaste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 1035 calorii, 35g de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1545 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, boia de ardei, sos lea & perrins worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Slow Cooker Sos De Coaste Scurt, Aragaz Lent Coaste Scurte, și Cina Cu Coaste Scurte Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1/4 cană (4 linguri.) făină și 1 linguriță. paprika.
Adăugați la coaste; aruncați pentru a acoperi uniform.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați coaste; gatiti 5 min. sau până se rumenesc uniform, întorcându-se ocazional.
Așezați coaste în aragaz lent; top cu restul de ardei, legume, usturoi, piper, bulion și sos Worcestershire. Acoperiți cu capac. Gatiti la 6 ore mari (sau la 8 pana la 10 ore).
Scoateți coastele din aragazul lent; suprafața degresată a sosului.
Îndepărtați și aruncați oasele coastei. Întoarceți carnea la aragazul lent cu smântână și făină rămasă; se amestecă. Gatiti, acoperit, la 10-15 min. sau până se îngroașă ușor. Între timp, gatiti taitei ca regia pe pachet.
Scurgeți tăiței; așezați într-un castron mare de servire.
Se adaugă amestecul de carne; se amestecă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Carne de vită coaste scurte pe Meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.