Aragaz Lent Piersic Cizmar
Reteta Slow Cooker Peach Cobbler este gata în aproximativ 3 ore și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru 71 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 6. O porție conține 346 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de ovăz laminat, praf de copt, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 71 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Piersic Cizmar, Aragaz Lent Piersic Cizmar, și Aragaz Lent Piersic Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, ovăzul, făina, praful de copt, ienibaharul, nucșoara și sarea kosher într-un bol mare.
Adăugați untul și lucrați în ingredientele uscate până când se formează o textură sfărâmicioasă. Îndoiți feliile de piersici.
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui aragaz de 3 litri.
Adăugați amestecul la aragazul lent și gătiți la foc mic timp de 3 până la 3 1/2 ore.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Dry]()
Gunderloch Estate Riesling Dry