Aragaz Lent Guinness Stew

Aragaz Lent Guinness Stew
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Slow Cooker Guinness Stew. Această rețetă servește 6 și costă 2,84 USD pe porție. O porție conține 439 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime. 4984 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Un amestec de păstârnac, sare, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Irlandez ai fost aici: aragaz lent Guinness stew, Tocană De Vită Guinness Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Guinness Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
 1 
2
Încălziți untul într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare. Rumeniti carnea de vita in unt, incepand cu cele mai grase bucati de carne, cu partea grasa in jos in tigaie. Acest lucru va permite ca unele grăsimi de carne de vită să fie redate. Lucrați în loturi pentru a nu aglomera tigaia.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De VităGrăsime De Vită
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Presărați sare peste carnea de vită pe măsură ce se rumeneste. Odată rumenite pe toate părțile, transferați bucățile de vită în aragazul lent.2 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Adăugați ceapa și țelina în tigaia în care tocmai ați rumenit carnea de vită. Sautați ceapa și țelina până când încep să se rumenească la margini, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați pasta de roșii și amestecați bine. Gatiti un minut sau doua, apoi adaugati putin din Guinness, suficient pentru a va fi mai usor sa razuiti orice bucati rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
GuinnessGuinness
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați țelina și ceapa în aragazul lent. 3 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
7
Adăugați restul de Guinness, bulionul de vită, morcovii, păstârnacul, napii și cimbru în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
GuinnessGuinness
PăstârnacPăstârnac
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
NapNap
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
8
Adăugați două lingurițe de sare. Acoperiți și gătiți pe "înalt" timp de 4 ore sau "scăzut" timp de 8 ore. Când ați terminat, adăugați mai multă sare după gust. Dacă doriți, presărați pătrunjel proaspăt pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista