Aragaz lent Carolina BBQ
Aragaz lent Carolina BBQ este o rețetă americană care servește 10. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 224 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, sare, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru de mere, puteți urma acest fel principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Slow Cooker BBQ tras carne de porc, Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită, și Carne de porc trasă la grătar în stil Carolina.
Instrucțiuni
Așezați umărul de porc într-un aragaz lent și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă oțetul în jurul cărnii de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 12 ore. Carnea de porc ar trebui să se desprindă cu ușurință în fire.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent și aruncați orice oase. Strecurați lichidul și economisiți 2 căni. Aruncați orice extra. Tăiați carnea de porc folosind clești sau două furculițe și reveniți la aragazul lent. Se amestecă zahărul brun, sosul de ardei iute, ardeiul cayenne și fulgii de ardei roșu în sosul rezervat.
Se amestecă în carnea de porc în aragazul lent. Acoperiți și mențineți setarea scăzută până la servire.