Apple-Nuc Galette
Nevoie de un garnitură vegetariană? Apple-nuc Galette ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 391 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de ou, sare, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine Nuc Galette, Zmeura Galette cu nuc Struesel Topping, și Galetă de cireș negru și zmeură cu frangipan de nuc și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în treimea mijlocie și inferioară a cuptorului; preîncălziți la 350 de grade F. faceți aluatul: pulsați făina, zahărul granulat și sarea într-un robot de bucătărie până când sunt combinate.
Adăugați untul; puls până când amestecul arata ca masă grosier cu bucăți de mazăre-dimensiune de unt. Bateți oul cu 1 lingură de apă cu gheață într-un bol, apoi adăugați la procesor și pulsați o dată sau de două ori. (Opriți-vă înainte ca aluatul să se adune într-o minge.) Întoarceți-vă pe o foaie de folie de plastic și puneți-o într-un disc. Înfășurați bine și refrigerați până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Între timp, pregătiți umplutura: prăjiți nucile pe o foaie de copt pe suportul cuptorului din mijloc până devin aurii, 7 până la 8 minute; lasa sa se raceasca. Procesați nucile, 1/4 cană de zahăr granulat, oul, 1 lingură de unt, vanilia și sarea într-un robot de bucătărie curat pentru a face o pastă cremoasă.
Tapetați o foaie de copt plată (sau una cu ramă cu susul în jos) cu hârtie pergament.
Rotiți aluatul într-o rundă de 12 inci pe o suprafață făinoasă.
Rotiți aluatul în sus pe știftul de rulare, apoi derulați pe pergament.
Întindeți umplutura de nucă peste aluat, lăsând o margine de 1 1/2 inci în jurul marginilor. Răciți în timp ce pregătiți merele.
Creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade F. curățați, miezul și înjumătățiți merele, apoi tăiați fiecare jumătate în 8 pene. Aranjați peste umplutură într-un model circular, ușor suprapus. Îndoiți marginile aluatului spre interior, plisându-l.
Presărați merele cu restul de 1 lingură de zahăr granulat și 2 linguri de unt.
Coaceți Galeta pe suportul cuptorului din mijloc până la Auriu, 40 până la 45 de minute. (Puneți o foaie de copt pe raftul inferior pentru a prinde picăturile.) Se răcește pe un raft.
Bateti 1 lingura de apa si conservele intr-un bol. Tulpina, apoi perie peste mere. Praf cu zahăr de cofetărie, dacă se dorește.