Apple Crumble Cheesecake
Apple Crumble Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Dacă aveți brânză cremă de cărămidă philadelphia, fulgi de ovăz laminat, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Apple Crumble Cheesecake, Caramel Apple Crumble Cheesecake Dip, și Caramel Mere Cheesecake Crumble Baruri.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Gatiti merele, scortisoara si 2 linguri de zahar granulat in cratita la foc mediu 6 minute sau pana cand merele sunt fragede, amestecand frecvent.
Se amestecă făina, zahărul brun, ovăzul și jumătate din unt până se amestecă; se întinde pe foaia de copt cu margini.
Coaceți 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Între timp, amestecați firimiturile graham și untul rămas; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci. Se acoperă cu amestec de mere, răspândindu-se până la 1/2 inch de margine.
Bateți crema de brânză, zahărul granulat rămas și vanilia cu mixerul până la amestec.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestec; se toarnă peste amestecul de mere.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Refrigerați cheesecake 4 ore. Se acoperă cu streusel și sos de caramel chiar înainte de servire.