Apple Crumble
Apple Crumble ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 312 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, migdale tăiate, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Apple Crumble, Apple Crumble, și Apple Crumble pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați aluatul phyllo pe o suprafață de lucru; tăiat în jumătate. Spritz o foaie cu spray cu aromă de unt. Repetați cu foile rămase de phyllo, așezând fiecare strat, pulverizat cu fața în sus, într-un 8-in uns. vas de copt pătrat. (Păstrați restul phyllo acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia.)
Într-un castron mare, combinați zahărul brun, făina, ghimbirul și scorțișoara; adăugați mere și aruncați pentru a acoperi. Se toarna peste aluatul phyllo.
Într-un alt castron mare, combinați făina, zahărul brun, pesmetul, ghimbirul și scorțișoara; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Adăugați migdale; presărați peste amestecul de mere.
Coaceți la 350 de minute timp de 40-45 de minute sau până când umplutura este bulbucată și toppingul este maro auriu. Se răcește timp de 10 minute înainte de servire.