Apple Crisp cu Topping de ovăz
Apple Crisp cu topping de ovăz ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 722 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.44 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ovăz de modă veche, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 129 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Măr copt cu Topping crocant, Apple Crisp cu topping de Pecan, și Mere-Prune crocante cu Topping de alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aruncați merele cu zahăr alb și 1/2 linguriță de scorțișoară într-un castron mediu pentru a acoperi; se toarnă într-un vas de copt pătrat de 9 inci.
Amestecați zahărul brun, ovăzul, făina și 1 linguriță de scorțișoară într-un castron separat. Folosiți un tăietor de patiserie sau 2 furculițe pentru a zdrobi untul rece în amestecul de ovăz până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere; întindeți merele până la marginile vasului de copt. Bateți ușor toppingul până când este uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și părțile laterale clocotesc, aproximativ 40 de minute.