Apple Crisp cu ghimbir dulce și nuci de Macadamia
Apple Crisp cu ghimbir dulce și nuci de Macadamia ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 629 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți scorțișoară, ghimbir cristalizat, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curat Mananca Picant Nuci Dulci Macadamia, Măr-Ghimbir Crocant, și Smoothie Crocant Cu Ghimbir De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 și poziționați un suport în treimea inferioară. Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu zahărul brun, ghimbirul măcinat, scorțișoara și 1/4 linguriță de sare.
Adăugați untul și pulsul până când este dimensiunea mazărelor mici.
Adăugați nucile de macadamia și pulsați de două ori, doar până se combină.
Într-un castron mare, aruncați merele cu ghimbirul cristalizat, zahărul granulat, coaja de tei, sucul de lămâie și un vârf de sare.
Întindeți merele într-un vas de copt puțin adânc de 3 litri.
Presărați toppingul peste mere și apăsați ușor.
Coaceți crocantul timp de 50 de minute, până când clocotește și blatul este auriu.
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de a servi cu înghețată.