Aperitive Festive Pentru Pizza

Aperitive Festive Pentru Pizza
Reteta aperitive Festive Pizzan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 29 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de legume, baie de spanac, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aperitive Festive Cu Guacamole, Pizza Veggie Festivă, și Aperitive Cu Puf De Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Intinde marar dip peste crusta de pizza la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
MărarMărar
2
Se presară cu legume și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
3
Tăiați în forme de diamant de 1 1/2 inch.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateGreu
Gata În15 m.
Porții60
Scor De Sănătate5
Revista