Aperitive Cu Chiftele De Pui
Aperitive chiftele de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcov, ceapă, condimente de pasăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salsa-Aperitive Cu Chiftele, Aperitive Italiene Cu Chiftele (Aragaz Lent), și Aperitive Italiene Cu Chiftele (Aragaz Lent).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente; adăugați puiul și amestecați bine. Forma în 3/4-in. bile.
Așezați chiftele pe un raft care a fost acoperit cu spray de gătit într-o tigaie puțin adâncă.
Se coace la 400 de euro timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor; se scurge.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.