Aperitiv Fondue
Fondue aperitiv ch vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 238 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de mere fuji, brânză proaspătă cu aromă de plante, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare sunt Aperitiv Fondue De Bere-Brânză, Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway, și Familie Fondue noapte {Fondue meu preferat + un Giveaway!}.
Instrucțiuni
Întindeți pâinea într - un singur strat într-o tigaie de 9 pe 13 inci.
Coaceți într-un cuptor de 450 până la prăjit ușor, 5 până la 7 minute.
Așezați într-un castron mic.
Între timp, într - o tigaie de 1 până la 2 litri sau o tigaie de fondue la foc mare, fierbeți vinul și lavanda până se reduc la 1/4 cană, 6 până la 8 minute.
Reduceți căldura la mediu-mare, adăugați chvre și amestecați până la fierbere, aproximativ 4 minute.
Adăugați piper după gust. Set tigaie peste o lumânare sau pe o tavă de încălzire electrică.
Folosiți furculițe sau frigarui subțiri de lemn pentru a sulița felii de pâine și mere și a le scufunda în fondue.