O porție conține 50 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 31 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de hrean, ceapă, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crabmeat Aperitiv Cheesecake, Salată Fierbinte De Pui, și Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția migdalelor, până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
3
Amestec lingură în placă plăcintă de 9 inch; se presara cu migdale.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.