Antipasto de legume la grătar cu Chevre și Crostini cu ierburi

Antipasto de legume la grătar cu Chevre și Crostini cu ierburi
Antipasto de legume la grătar cu Chevre cu ierburi și Crostini este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 830 calorii, 13g de proteine, și 79G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei, ulei ușor, de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Antipasto De Legume La Grătar, Rucola, Prosciutto și Chevre Crostini, și crostini pesto de afine cu chevre.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor grătarele cu ulei de șofrănel. Pregătiți un foc fierbinte pe un grătar cu gaz sau cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De șofrănelUlei De șofrănel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Bateți împreună uleiul de măsline, oțetul și busuiocul într-un castron mic până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Ungeți dovleceii, dovleceii galbeni, ceapa, ardeii grași roșii și scallions cu amestecul de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapa VerdeCeapa Verde
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
4
Așezați legumele pe grătarul fierbinte și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte până când sunt crocante. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Înmuiați roșiile uscate la soare în 1 cană de apă fierbinte, acoperite, aproximativ 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
ApăApă
6
Se scurge și se lasă deoparte. (Notă: eliminați acest pas dacă utilizați roșii uscate la soare ambalate în ulei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Aranjați legumele la grătar, roșiile uscate la soare și roșiile feliate pe farfurii individuale sau pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
LegumeLegume
TomateTomate
8
Adăugați o felie de chevre pe partea laterală a legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Brânză De CaprăBrânză De Capră
9
Stropiți legumele cu vinaigreta și mai stropiți puțin vinaigreta în jurul locului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
LegumeLegume
10
Se ornează cu pătrunjelul și busuiocul. Se condimentează cu sare și piper suplimentar, dacă se dorește, și se servește cu crostini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrostiniCrostini
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc
1
Face 25 la 30 crostini
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Feliați pâinea într-un unghi ușor în felii groase de 1/4 inch și așezați-o pe o tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se amestecă împreună uleiul de măsline, untul, pătrunjelul, mărarul și piperul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
PiperPiper
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Ungeți o parte a fiecărei bucăți de pâine cu amestecul de unt și presărați cu sare. Prăjiți la cuptor 10 până la 15 minute, până se rumenesc și sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se lasă să se răcească complet, apoi se păstrează într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
1
Combinați oțetul, sucul de lămâie, ierburile și piperul într-un castron mic și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
PiperPiper
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați încet uleiul de măsline și uleiul de canola și bateți până se încorporează tot uleiul. Se dă la frigider într-un recipient etanș până când este gata de utilizare sau până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Se amestecă pătrunjelul și piperul împreună pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
2
Rulați buștenul chevre în amestec, apăsând ușor, astfel încât condimentele să adere. Înfășurați în folie de plastic și răciți 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Brânză De CaprăBrânză De Capră
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Scoateți buștenul din frigider și desfaceți-l.
4
Tăiați în felii de 1 inch cu sfoară, ață dentară sau sârmă. Păstrați la frigider până când este gata de servit
5
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)6creveți și cu venePătrunjel proaspăt și busuioc proaspăt, pentru a garnisi, opționalPătrunjel proaspăt și busuioc proaspăt, pentru a garnisi, opțional11 lingură de oregano uscatcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș6creveți și cu veneUlei de șofrănel sau ulei de canola, pentru ungerea grătaruluiUlei de șofrănel sau ulei de canola, pentru ungerea grătarului6creveți și cu veneSare Kosher sau sare de mare grosieră după gustSare Kosher sau sare de mare grosieră după gust22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleybusuioc proaspăt tocat mixt, pătrunjel și cimbrubusuioc proaspăt tocat mixt, pătrunjel și cimbru5frunze proaspete de busuioc, tăiate în fâșii foarte subțiri (chiffonade)frunze proaspete de busuioc, tăiate în fâșii foarte subțiri (chiffonade)11 lingură de oregano uscatmărar proaspăt tocatmărar proaspăt tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt, tocat sau amestecat ierburi proaspete, cum ar fi cimbru, rozmarin și mărarpătrunjel proaspăt, tocat sau amestecat ierburi proaspete, cum ar fi cimbru, rozmarin și mărar22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1Suc de lamaieSuc de lamaie1baghetă lungă, subțire, de bună calitatebaghetă lungă, subțire, de bună calitate227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOjurnal chevre ușor, cremosjurnal chevre ușor, cremos591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2ardei gras roșu, miez, însămânțat și tăiat în fâșii de 2 inciardei gras roșu, miez, însămânțat și tăiat în fâșii de 2 inci1ceapă roșie, tăiată în rondele groase de 1/2 inchceapă roșie, tăiată în rondele groase de 1/2 inch791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcanola sau ulei de șofrănelcanola sau ulei de șofrănel6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinat după gustSare și piper negru proaspăt măcinat după gust7scallions, împodobitescallions, împodobite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii uscate la soareroșii uscate la soare2roșii coapte tăiate în felii de 1/2 inchroșii coapte tăiate în felii de 1/2 inch22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat, topitunt nesărat, topit2dovlecel galben, tăiat în felii de 1/2 inch pe lungimedovlecel galben, tăiat în felii de 1/2 inch pe lungime2dovlecel, tăiat în felii de 1/2 inch pe lungimedovlecel, tăiat în felii de 1/2 inch pe lungime
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista