Antipasto de legume la grătar cu Chevre și Crostini cu ierburi
Antipasto de legume la grătar cu Chevre cu ierburi și Crostini este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 830 calorii, 13g de proteine, și 79G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei, ulei ușor, de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Antipasto De Legume La Grătar, Rucola, Prosciutto și Chevre Crostini, și crostini pesto de afine cu chevre.
Instrucțiuni
1
Ungeți ușor grătarele cu ulei de șofrănel. Pregătiți un foc fierbinte pe un grătar cu gaz sau cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De șofrănel
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Bateți împreună uleiul de măsline, oțetul și busuiocul într-un castron mic până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Oțet
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Ungeți dovleceii, dovleceii galbeni, ceapa, ardeii grași roșii și scallions cu amestecul de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Suc De Fructe Galben
Ulei De Măsline
Ceapa Verde
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
4
Așezați legumele pe grătarul fierbinte și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte până când sunt crocante. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Înmuiați roșiile uscate la soare în 1 cană de apă fierbinte, acoperite, aproximativ 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Apă
6
Se scurge și se lasă deoparte. (Notă: eliminați acest pas dacă utilizați roșii uscate la soare ambalate în ulei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Ulei De Gătit
7
Aranjați legumele la grătar, roșiile uscate la soare și roșiile feliate pe farfurii individuale sau pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Legume
Tomate
8
Adăugați o felie de chevre pe partea laterală a legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Brânză De Capră
9
Stropiți legumele cu vinaigreta și mai stropiți puțin vinaigreta în jurul locului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Legume
10
Se ornează cu pătrunjelul și busuiocul. Se condimentează cu sare și piper suplimentar, dacă se dorește, și se servește cu crostini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Crostini
Pătrunjel
Busuioc
1
Face 25 la 30 crostini
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Feliați pâinea într-un unghi ușor în felii groase de 1/4 inch și așezați-o pe o tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se amestecă împreună uleiul de măsline, untul, pătrunjelul, mărarul și piperul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pătrunjel
Unt
Piper
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Ungeți o parte a fiecărei bucăți de pâine cu amestecul de unt și presărați cu sare. Prăjiți la cuptor 10 până la 15 minute, până se rumenesc și sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se lasă să se răcească complet, apoi se păstrează într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
1
Combinați oțetul, sucul de lămâie, ierburile și piperul într-un castron mic și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Oțet
Piper
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați încet uleiul de măsline și uleiul de canola și bateți până se încorporează tot uleiul. Se dă la frigider într-un recipient etanș până când este gata de utilizare sau până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Se amestecă pătrunjelul și piperul împreună pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Piper
2
Rulați buștenul chevre în amestec, apăsând ușor, astfel încât condimentele să adere. Înfășurați în folie de plastic și răciți 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Brânză De Capră
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Scoateți buștenul din frigider și desfaceți-l.
4
Tăiați în felii de 1 inch cu sfoară, ață dentară sau sârmă. Păstrați la frigider până când este gata de servit
5
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA