Anticuchos cu sos de ardei galben prăjit (kebab de vită Peruvian)
Anticuchos cu sos de ardei galben prăjit (kebab de vită Peruvian) este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 159 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, aji amarillo măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Anticuchos (Kebab De Vită Peruvian), Anticuchos Peruvian, și Sos De Ardei Galben Prăjit.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti carnea de vită, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; aruncă bine. Acoperiți și răciți 3 ore.
Pentru a pregăti fiery rub, combinați pătrunjelul, 1 linguriță sare, 1 linguriță boia de ardei, 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță turmeric.
Scoateți carnea de vită din castron; filetați carnea de vită pe fiecare dintre frigăruile de 6 (10 inci). Apăsați fiery rub pe carne de vită.
Așezați kebab-urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute sau până la gradul dorit de coacere, rotind o dată.
Se servește cu sos de ardei galben prăjit.
Totalurile includ sos de ardei galben prăjit.