Anita ' s Blueberry Cobbler

Anita ' s Blueberry Cobbler
Anita ' s Blueberry Cobbler ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. O porție conține 501 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, veți obține un desert care servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți înghețată, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cobbler Proaspăt De Afine Cu Sos De Afine, Anita ' s trișor fasole, și Salata de cartofi Anita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți o tigaie de copt de 9 x 12 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Într-un castron mare, combinați afinele și 1/2 cană de zahăr. Aruncați pentru a combina și a pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Într-un castron mediu, combinați restul de 1 cană de zahăr, făina și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Într-un castron mare, bateți untul și laptele împreună până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de făină până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Turnați aluatul în tigaia pregătită, apoi împrăștiați afinele peste aluat, lăsându-le să se scufunde, fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți până când blatul este maro auriu, 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire. Puneți cizmarul în boluri și acoperiți cu înghețată și/sau afine, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un palat incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în Ultra hi-Def; un fir delicat de chile-firul de pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă rece. Nu-mi amintesc o epocă mai bună a acestui vin.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista