Anillos este un lactate gratuite și vegetariene farfurie. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 387 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr pudră, apă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați drojdia, 1 cană de apă caldă și 2 linguri de zahăr într-o cană de măsurare lichidă de 2 căni; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
2
Se amestecă împreună restul de 6 linguri de zahăr, făină și următoarele 3 ingrediente într-un castron al unui mixer electric greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
3
Adăugați amestecul de drojdie și bateți la viteză medie cu mixerul, folosind atașamentul cârligului de aluat, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Împărțiți aluatul în 12 porții egale; formați în bile și așezați pe 2 foi de copt ușor unse (6 bile pe foaie de copt). Aplatiza la 4-inch-wide cercuri cu mâna; apăsați degetul mare în centrul fiecărui cerc pentru a face o indentare (aproximativ dimensiunea de un sfert). Lingură 1 lingură păstrează în fiecare indentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald (85), fără curenți, 20 de minute (aluatul nu se va dubla în vrac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Coaceți la 375 timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă. Amestecați împreună zahărul pudră și 1/3 cană de apă; stropiți uniform peste pâine.